IPSISSIMUS
Administrator
Реакции:1.372
Баллы:113
Обряд на рост богатства и благосостояния.
Обряд лучше проводить в четверг.
Деньги и достаток очень быстро начнут расти вверх.
Костер нужно устраивать обязательно недалеко от воды (ручеек, река, пруд). Дрова для костра со брать «домиком», в основание положить несколько мелких монет. Прочитать Господню молитву (Отче наш) три раза. Затем разжечь костер двенадцатью апостольскими свечками. Апостольские – значит, при зажжении каждой свечи читать молитву двенадцати апостолам в таком порядке:
Молитва апостолу Петру
" Рима не оставль, к нам пришел еси честными веригами, яже носил еси, апостолов первопрестольне. Имже верою покланяющеся, молимся: твоими к Богу молитвами даруй нам велию милость. "
Молитва апостолу Андрею
" Яко апостолов первозванный и верховнаго сущий брат, Владыце всех, Андрее, молися, мир вселенней даровати и душам нашим велию милость. "
Молитва апостолу Иакову
" Апостол Христов был еси избранный и Богослову возлюбленному брат единородный, всехвальне Иакове, поющим тя грехов оставление испроси и душам нашим велию милость. "
Молитва апостолу Иоанну
" Апостоле Христу Богу возлюбленно, ускори избавити люди безответныя, приемлет тя припадающа.
Иже падша на перси приемый. Егоже моли.
Богослове, и належащую мглу языков разгнати,
прося нам мира и велия милости. "
Молитва апостолу Филиппу
" Святый апостоле Филиппе, моли Бога о нас! "
Молитва апостолу Варфоломею
" Святый апостоле Варфоломие, моли Бога о нас! "
Молитва апостолу Фоме
" Ученик Христов быв, Божественнаго собора апостольскаго сопричастник, неверствием бо Христово Воскресение известив и Того пречистую страсть осязанием уверив, Фомо всехвальне, и ныне нам проси мира и велия милости. "
Молитва апостолу Матфею
" Усердно от мытницы к звавшему Владыце Христу, явльшуся на земли человеком за благость, Тому последовав, апостол избранный явился еси и благовест ник Евангелия вселенней велегласен. Сего ради чтим честную память твою, Матфее Богоглаголиве, моли милостиваго Бога да грехов оставление подаст душам нашим. "
Молитва апостолу Иакову Алфееву
" Святый апостоле Иакове, моли Бога о нас! "
Молитва апостолу Иуде, брату Господню
" Христова тя сродника, о Иудо, ведуще и мученика тверда, священно восхваляем, прелесть поправша и веру со блюдша. Темже, днесь всесвятую твою память празднующе, грехов разрешение молитвами твоими приемлем. "
Молитва апостолу Симону
" Святый апостоле Симоне, моли Бога о нас! "
Молитва апостолу Матфию
" Святый апостоле Матфие, моли Бога о нас! "
Свечи не тушить, а расставить кругом возле костра. Пока горит костер, нужно, сидя лицом к Востоку, начитывать заговор:
" Как этот огонь в небо подымается,
к Богу просится, так и деньги мои вверх растут,
на Божьи дела идти хотят.
Двенадцать апостолов, молитеся ко Господу
о спасении души моей, об умудрении ума моего,
об устроении дома моего.
Огонь в небо, добро в рост.
Аминь. "
Когда свечи погаснут, костер нужно залить водой из реки, монеты собрать, завязать в узелок и дома поставить за икону.